Wie zijn wij?

Over Digi Recherche

Particulier onderzoeksbureau Digi Recherche is gespecialiseerd in het doen van digitaal onderzoek in de breedste zin van het woord. Wij gaan tot het uiterste om uw probleem op te lossen, hoe groot of klein deze ook is. Hierbij gaan we grondig en discreet te werk. Ons team is in staat snel te schakelen en houdt u gedurende het onderzoek op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Naast het doen van onderzoek, kunnen wij u helpen bij een confrontatie met de dader indien dit is gewenst.

Wet- en regelgeving

Om recherchewerkzaamheden te mogen uitvoeren zijn wij in het bezit van een vergunning van bureau Justis, verleent namens de Minister van Veiligheid en Justitie. Deze vergunning herkent u aan ons POB-nummer 1646 (Particulier Onderzoeksbureau). Dit betekent dat wij voldoen aan diverse strenge eisen en wetgeving rondom privacy en veiligheid. Uw persoonsgegevens en privacy zijn bij ons dus volledig gewaarborgd. Op de pagina Wettelijke verplichtingen leest u hier mee over.

 

WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

Heeft u te maken met eindeloos pestgedrag, wordt u gestalkt, bent u slachtoffer van oplichting of op zoek naar een vermiste dierbare? Digi Recherche is u graag van dienst met een gedegen en discreet online onderzoek. Samen pakken we uw probleem aan!

Neem direct contact met ons op

Uw aanvraag zal veilig en vertrouwelijk behandeld worden

 

5 + 7 =

Digi Recherche
Ondernemingsweg 45
1422 DZ Uithoorn
085 - 822 23 00
info@digirecherche.nl
POB-nummer: 1646
Digi Recherche
Ondernemingsweg 45
1422 DZ Uithoorn
085 - 822 23 00
POB-nummer: 1646