Wij helpen u bij:

v

Cyberpesten

Wordt u, uw zoon of dochter online gepest of bedreigd? U heeft er ongetwijfeld alles aan gedaan om het pestgedrag proberen te stoppen. Digi Recherche doet haar uiterste best om het pesten te stoppen middels een gedegen online onderzoek.

Stalking

Wordt u met grote regelmaat lastiggevallen, gevolgd of zelfs bedreigd? Het enige wat dan telt is het stalken stoppen. Digi Recherche helpt u bij het achterhalen van de dader, regelt desgewenst een confrontatie en verzamelt voldoende bewijsmateriaal voor een mogelijke aangifte bij de politie.

Oplichting

Er is niets zo vervelend als opgelicht worden. Niet alleen omdat dit u financiële schade kan brengen, maar uw vertrouwen loopt ook een deuk op. Digi Recherche biedt hulp bij identiteitsfraude en krediet- en achtergrondchecks van bestaande ondernemingen.

U

Vermissing

Vermissing is een breed begrip en niet altijd onvrijwillig. Bent u het contact verloren met bijvoorbeeld een familielid die (mogelijk) naar het buitenland is vertrokken? Of heeft u het vervelende gevoel dat er iets niet klopt? Samen met u sporen wij uw dierbare op.

Digitaal achtergrondonderzoek

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u informatie over een persoon of bedrijf wil controleren. Digi Recherche kan voor u de digitale achtergrond van een persoon of een bedrijf in kaart brengen. Zo weet u zeker dat u met integere personen of ondernemingen te maken hebt.

Privédetective

Valt uw probleem of verzoek niet binnen bovengenoemde categorieën, maar heeft u wel een uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Wij gaan grondig, gericht, maar bovenal discreet te werk.

WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Om recherchewerkzaamheden voor u te mogen uitvoeren zijn wij in het bezit van een vergunning van bureau Justis, verleent namens de Minister van Veiligheid en Justitie. Dit betekent dat wij aan diverse strenge eisen en wetgeving rondom privacy en veiligheid voldoen.

Neem direct contact met ons op

Uw aanvraag zal veilig en vertrouwelijk behandeld worden

 

14 + 2 =

Digi Recherche
Ondernemingsweg 45
1422 DZ Uithoorn
085 - 822 23 00
info@digirecherche.nl
POB-nummer: 1646
Digi Recherche
Ondernemingsweg 45
1422 DZ Uithoorn
085 - 822 23 00
POB-nummer: 1646